Aktuálna ponuka rodinných domov na predaj

EXKLUZÍVNE - Rodinný penzión v srdci Nízkych Tatier

Penzión s využitím aj ako súkromná nehnuteľnosť.

Rodinný penzión v štýle drevenice je postavený na Horehroní v obci Bystrá. Klientom ponúka dokonalé súkromie, rodinnú atmosféru, útulnosť a oddych spojený s pobytom v prírode a celoročnými aktivitami v blízkom okolí.

Stavba je trojpodlažná, s celkovou podlažnou plochu 405 m2 postavená na pozemku o výmere 1 438 m2.
Suterén:
V suteréne s podlahovou plochou 100 m2 je sauna s príslušenstvom (wc, sprchovací kút),vírivka, lyžiareň, posilňovňa, skladové priestory a garáž.
Prízemie:
Na prízemí s podlahovou plochou 158 m2 sa nachádza reštaurácia s kapacitou 24 hostí, vybavená barom, krbom, a kuchyňou a zázemím.
Na prízemí je k dispozícii aj 3-izbový apartmán (obývacia izba, 2 spálne, kúpeľňa)
Podkrovie:
V podkroví sa nachádzajú 4 izby (každá má 2 lôžka s možnosťou prístelky a vlastné sociálne zariadenie) a 2 poschodové apartmány (každý so 4 lôžkami a vlastným sociálnym zariadením).

Z technického hľadiska je penzión napojený na elektriku, vodu, aj kanalizáciu (vlastná žumpa). Vykurovanie je riešené radiátormi s centrálnym ohrevom vody kotlom na pevné palivo (drevo). Pozemok je oplotený, s možnosťou parkovania. Na pozemku je vytvorená oddychová časť s altánkom a krbom na grilovanie a dostatok priestoru na letné hry s deťmi.

Vďaka svojej atraktívnej polohe v srdci Nízkych Tatier umožňuje penzión celoročné aktivity všetkým milovníkom prírody ako v lete (golf, horská turistika, cykloturistika, hubárčenie) tak aj v zime (lyžovanie Ski Jasná, Tále).

Nový majiteľ môže pokračovať v prevádzke penziónu alebo môže nehnuteľnosť využívať na súkromné účely, bez nutnosti prestavby.

info: 0905 787 797
cena: 599.990,-€

none

Cena: 599.990,-€

Viac info: info@kreator.sk 0905 787 797